Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nu släpps boken

PANOS

Tävla om lyxkväll med Panos den 31 maj + lyxpaket från Bobby Oduncu Sweden.
Den 31 maj arrangerar erwikcommunication exklusiv bokrelease för Panos Papadopoulos avslöjande självbiografi Panos. Festen hålls på lyxiga Nobis Hotel Stockholm. Du har möjlighet att vinna biljetter till eventet för dig och en vän och mingla med kvällens inbjudna kändisar. Biljetterna till eventet går inte att köpa för pengar och är därför helt ovärderliga.
Prispott
2 biljetter till bokreleasen den 31 maj på Nobis Hotel i Stockholm
2 signerade ex av kvällens bok.
2 lyxpaket från Bobby Oduncu Sweden
Du och din vinnande kompis får också var sin inramade bild på er tillsammans med Panos från eventet, som ett roligt minne.
(detta pris skickas ut efter event eftersom bilden tas under eventet)
För att tävla – så gör du
Dela den här posten i ditt flöde
Tagga den vän som du vill vinna med.
Tävlingen pågår till och med 24 maj. Vinnaren meddelas den 25 maj. För att delta i tävlingen behöver du och ditt sällskap vara 18 år fyllda och ha en adress i Sverige. Instagram och Facebook sponsrar ej, samt har ingen delaktighet i, denna tävling. Eventuell resa och boende om vinnaren inte bor i Stockholm bekostas och ordnas av vinnaren själv.
Lycka till!

 

Lämna ett svar