Vilken succé

Det är kul när det går bra

Jag har jobbat många år med både att vara modedesigner och att öppna restaurang. Nu har jag också skrivit en bok och den har nu gjort succé. Visst önskar man att det ska gå bra när man gör något, men att det skulle gå så bra som det gjort trodde jag inte.

Panos Papadopoulos boken om Panos
Panos Papadopoulos boken om Panos

När jag började 

Min bana började år 1986 då jag startade klädmärket Panos Emporio. Märket var designat med strandmode och allt runt omkring detta och det är många kändisar runt om i världen som använt dessa. Efter det lanserade jag en parfymer i den svenska serien Top Model Sverige tillsammans med Nigel Barker som är en mycket känd fotograf. 

En stor dröm gick i uppfyllelse under 2019 då jag öppnade en restaurang i Göteborg: Panos Tavern. Jag har alltid jobbat hårt för att nå det jag vill och restaurangen ligger högt upp på listorna för bra restauranger. Restaurangen är nyrenoverad för att alla ska kunna njuta och kunna äta i en hemtrevlig atmosfär. Menyn är inriktad på grekisk mat och mat från medelhavet med lokalproducerade råvaror. När det gäller drycker på restaurangen så har jag också tagit fram två helt egna ölsorter: Eros Lager och Agia IPA. Dessa produceras i Sverige.

Nu till min succé

Min bok som jag nu skrivit har nu gjort succé i Europa och i Sverige går den att beställa via Bokus. Den handlar om mig och mitt liv som började i en grekisk by. Min mamma var analfabet och min pappa gick endast tre år i skolan. Den handlar också om hur jag startade mitt modeimperium och hur jag kämpade som entreprenör. Boken kan också beställas genom Amazon eller Book Depository.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *